Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Radu Cristescu îl îndeamnă pe procurorul-șef al DNA ”să iasă din butoiul de țuică de Zalău” și să ancheteze tunul de aproape un miliard de euro pentru vaccinuri
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Miercuri, 20 Aprilie 2022

Un tun financiar, poate cel mai mare din istoria recentă a României, a bubuit în ultimele zile, când s-a aflat că fostul Guvern Câțu și fostul ministru al Sănătății din partea USR au comandat nu mai puțin de 100 milioane de doze de vaccinuri anti-Covid, cu care ar fi urmat să fie vaccinați, în condiții ideale, cel mult 15 milioane de români.

Valoarea celor 100 milioane de doze comandate pentru anii 2022 și 2023 se ridică la 790 milioane de euro, la care se adaugă cele aproape 33 milioane doze în valoare de 143 milioane de euro, din care majoritatea au fost consumate, dar au și expirat vreo două milioane.

Ca întotdeauna, prezentând documente în susținerea afirmațiilor sale, deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, îl somează pe procurorul-șef al DNA, Crin Bologa, să iasă din amorțeala suspectă în care pare să se fi scufundat și să înceapă să-și facă treaba!
Redăm integral apelul lansat de deputatul sătmărean, în stilul său inconfundabil:

Băi Bologa,

Care ești tu șeful DNA!

Ieși dracului odată din butoiul ăla de țuică de Zalău (din care am înțeles că sorbi zi de zi) și fă-ți datoria!

Și dacă tu nu ești in stare și capabil, lasă pe altii sa o facă!

Toți romanii văd tunul de aproape un miliard de euro pe care l-au dat Barna, Vlad Voiculescu, Mihăila și, nu în ultimul rând, Cîțu. Tu fă ceea ce trebuie să facă un procuror anticorupție și nu ceea ce te-au instruit ăia care te-au pus în funcție!

Dacă la un miliard de euro te ia amețeala, fă un calcul simplu și calculează prejudiciul la cele două milioane de vaccinuri expirate la 10 euro bucata, înseamnă 20 milioane de euro aruncați pe apa Sâmbetei din banii noștri, procuror anticorupție care ești! E la mintea usturoiului de Pericei că băieții ăștia au încasat para-ndărăt și tu te faci că nu vezi!

Orice procuror stagiar îi aresta de mult pe hoții ăștia!

Dar tare mi-e teamă că ar trebui să fii arestat și tu odată cu ei pentru favorizarea infractorului!







 

1011 vizite
Distribuie pe